Bine ați venit!

Centrul de Asistență Egrenat

Bine ați venit la Centrul de Asistență Altimex!

Oferim posibilitatea deschiderii de tichete fără crearea unui cont. Pentru aceasta, va trebui să introduceți o adresă de email validă.

Garantăm oferirea de răspunsuri complete tichetelor în cel mult 48 de ore.

Întrebări comune

FAQ

smarTrike

Triciclete și jucării.

Tricicletele Smart Trike nu sunt concepute pentru a fi folosite de catre copii, fara atenta supraveghere a unui adult.

Produsele noastre se monteaza foarte usor, cu minimum de unelte si efort. Incercam in manualele de asamblare sa fim cat mai directi si expliciti, in cazul in care aveti nevoie de extra informatii, va rugam consultati sectiunea “Asamblare’’

Da! Recomandam copiilor sa poarte echipament de protectie (casca, genunchiere, cotiere etc)

Triciclete Smart Trike trebuie folosita pe suprafete plane, line sigure, nu inapropierea treptelor, pantelor, drumurilor publice folosite de masini, autostrazilor sau zone cu apa.

Recomandam sa nu folositi tricicleta pe timpul noptii intrucat nu este dotata cu sisteme de iluminare sau sisteme reflectorizante.

Recomandam cu tarie sa nu atasati tricicletei nici un fel de incarcatura. Poate deveni instabila si se poate rasturna periclitand astfel siguranta copilului.

Greutatea maxima permisa este de 17 kg. Doar scuterul Smart Trike suporta o greutate de 20kg.
Smart Trike ofera solutii pentru copiii cu varste incepand de la 6 luni (Recliner, Recliner Stroller), 10 luni (triciclete dotate cu sisteme de siguranta), pana la 36 luni. Pentru mai multe informatii consultati sectiunea ‘’Produse’’ din site-ul nostru.
Puteti achizitiona Smart Trike fie din mediul online fie din magazinele noastre partenere. Va rugam consultati sectiunea ‘’De unde cumpar’’ din site-ul smartrike.ro

Bambonature

Scutece pentru copii.

Scutecele Bambo Nature sunt disponibile online si sunt utilizate la scara larga in Scandinavia, dar suntem inca la inceput privind vanzarea in alte parti ale lumii. Insa, datorita reputatiei excelente a produselor noastre, ne dorim sa fim din ce in ce mai cunoscuti in cat mai multe tari si sa nu mai fim „cel mai bine pastrat secret al Scandinaviei”. De aceea, scutecele Bambo Nature sunt disponibile acum si in Romania, prin distribuitorul nostru, Altimex!

Eticheta Nordic Eco a fost creata in 1989 cu scopul de a defini un sistem de etichetare ecologica pentru a informa consumatorii. Aceasta eticheta, plasata pe un produs, este o garantie pentru consumatori ca firma producatoare respecta criterii foarte stricte de protectie a mediului in cadrul activitatii lor. In plus, aceasta eticheta este o garantie pentru toti parintii ca aceste produse nu contin ingrediente daunatoare pentru sanatatea copiilor lor, cum sunt parfumuri, lotiuni hidratante, materiale ignifuge, clorura de polivinil (PVC) sau parabeni.

Etichetele ecologice sunt importante pentru ca sunt dovada angajamentului Bambo Nature de a oferi parintilor produse sigure si ecologice pentru copii lor si, in acelasi timp, de a-si aduce contributia la protejarea mediului si a viitorului planetei.

Cele mai multe produse pretind ca sunt "cele mai bune" pentru copii, dar care este dovada?

Eticheta Nordic Eco te poate ajuta sa iei o decizie informata despre produsele pe care le folosesti.

Atat servetelele umede Bambo Nature cat si scutecele Bambo Nature au primit aceasta eticheta Eco si sunt testate dermatologic.

Asociatia pentru Certificare Forestiera (FSC) reprezinta un sistem non-profit, international, de etichetare pentru lemn si hartie. Este singurul sistem de etichetare ecologica aprobat global si sustinut de World Wildlife Foundation (WWF), Greeenpeace si Forest of the World. Toate scutecele Bambo Nature contin puf provenit din silvicultura sustenabila, adica padurile aprobate de FSC, unde numarul de copaci plantati este mai mare decat cel de copaci taiati.

Comanda de la distribuitorii nostri pe care ii poti regasi pe pagina: De unde cumpar?
Produsele Bambo Nature au fost testate dermatologic si putem afirma in deplina siguranta ca nu provoaca iritatii ale pielii sau alergii. In concordanta cu criteriile stricte la care sunt testate produsele Bambo Nature pentru a primi eticheta Nordic Eco, scutecele produse de Abena sunt cel mai bun produs posibil pentru protejarea pielii sensibile a copilului tau! Stratul interior super absorbant al scutecelor Bambo Nature este alt factor de siguranta pentru pielea copilului deoarece elimina umezeala si mentine pielea bebelusului uscata. Umezeala este absorbita imediat in miezul din polimer super absorbant (SAP), lasand suprafata de contact uscata.
Spre deosebire de alte produse de pe piata, caracteristicile cheie ale produselor Bambo Nature sunt: straturile laterale flexibile pe parti, usor de scos, straturi exterioare permeabile, care permit pielii bebelusului sa respire, strat interior super absorbant si sistem superior de protectie impotriva umezelii care garanteaza o suprafata mereu uscata. Prin procesul nostru de imbunatatire continua, fara compromisuri asupra calitatii, am reusit sa producem scutece cu straturi interioare asemanatoare textilelor, moi si placute la atingere, ca niste hainute usoare. Aceasta este doar una dintre surprizele placute ale parintilor cand descopera scutecele Bambo Nature. Scutecele noastre eco se potrivesc perfect copiilor, au un risc minim de scurgeri si permit o libertate de miscare completa copilului tau. Consumatorii au identificat Bambo Nature drept „scutecele care nu irita” pentru ca sunt ideale chiar si pentru pielea sensibila si sunt cautate in special ca remediu de parintii ai caror copii au facut dermatita de scutec, din cauza altor marci.

Abena

Produse de îngrijire.